Τρίτη, Ιουνίου 28, 2005

Παιχνίδι

Είδα ένα νέο παιχνίδι στην ΤV αλλά δεν το κατάλαβα καλά!

Παίζεται ως εξής:

Οι παίκτες της πρώτης ομάδας, αυτοί που πληρώνονται από την Κατεχάκη, (ο αριθμός δεν είναι σημαντικός, διότι η άλλη ομάδα πάντα "κατεβάζει" τους διπλάσιους) φοράνε μαύρα και κουκούλες και μπαίνουνε σ' έναν Πύργο. Ανεβαίνουνε στις πολεμίστρες κι' αφού κατεβάσουν μια μπλέ σημαία (ο Νομάρχης που ήταν παρατηρητής έδωσε πολύ σημασία στο χρώμα) ανεβάζουν μια μαύρη! Πάλι σημαία! Ύστερα αρχίζουν και φωνάζουν από πάνω, όσο πιο δυνατά μπορούν στους παίκτες της άλλης ομάδας και στους θεατές!

Η δεύτερη ομάδα, αυτοί που πληρώνονται από την Αλεξάνδρας, φοράνε χακί και κάθονται στην σκιά γύρω από τον Πύργο. Ακούνε τους πρώτους χωρίς να μιλάνε. Αυτός φαίνεται ότι είναι βασικός κανόνας. Για τη σκιά δεν ξέρω...

Μετά από πολύ ώρα, οι πρώτοι βγαίνουν από τον Πύργο και οι δεύτεροι τους συνοδεύουν ήσυχα, μακριά από το χώρο του παιχνιδιού!

Τότε εμφανίζεται μια τρίτη ομάδα με φαιοπράσινα, αυτοί πληρώνονται από την Μεσογείων, κατεβάζουν την μαύρη σημαία, ανεβάζουν ξανά την μπλέ και χαιρετάνε!

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!

4 σχόλια:

Κωστής είπε...

Είναι πάρα πολύ απλό...

Για να κερδίσεις σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είσαι με αυτούς που πληρώνουν αυτούς που πληρώνουν την κάθε ομάδα αντίστοιχα...

i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) είπε...

Ενδιαφέρον φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Θανάση ενδιαφέρον το σενάριο, δώσε κι άλλα στοιχεία...


Μήτσος, ο καφετζής
www.okafenes.gr

i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) είπε...

Έρχονται οσονούπω...

ΙΩΝ